Cautare

61684 de rezultate pentru "listacu castigatorilor la reciclarea aparatelor electrice din 8 iulie 2011" (4.41 secunde)
Zvonurile ca taxa de poluare va creste incepand cu 1 ianuarie 2011 i-au facut pe doljeni sa dea buluc la RAR pentru a-si inmatricula masinile.
In plus, si masinile Euro 5 vor fi taxate de la 1 ianuarie 2011, cuantumul taxei fiind intre 40 de euro, pentru o masina cu motor de 1.100 cmc si o vechime de doi ani, si 1.867 euro, in cazul unei masini noi de 4.200 cmc.
Radu Muntean) sunt cele cinci lung metraje care intra anul acesta in cursa pentru trofeul acordat Celui mai bun film, la Gala Premiilor Gopo. De asemenea, autorii celor cinci filme concureaza si la categoria Cel mai bun regizor.
Incepand din acest week-end, milioane de locuitori sunt invitati sa faca viata copiilor din Romania mai buna alaturandu-se editiei 2015 a campaniei de responsabilitate sociala Impreuna cu tine, Profi salveaza destine!”, campanie ce se va desfasura in perioada 17 august - 25 octombrie.
Premierul a vorbit si despre cota unica de impozitare, asigurand ca va ramane de 16%, dar si despre situatia de la Oltchim.
28 octombrie 1979, Timisoara, Romania) este un fost fotbalist roman, actualmente antrenor al formatiei FC Dunarea Calarasi.Ca jucator, a evoluat la mai multe cluburi de renume, cum ar fi:
Peste 10.400 de elevi de clasa a III-a au participat, in anul scolar 2013/2014, la o experienta cu totul unica si dinamica in cadrul programului educational Laboratorul Verde al Reciclarii.
este o rubrica in care va propun sa faceti cunostinta cu o serie de curiozitati din toate domeniile. ... O femeie utilizeaza, in medie, inaltimea ei in ruj, la fiecare 5 ani. ... Un urs polar poate manca 86 de pinguini, la o singura masa. 8.
La data de 9 iulie 2011, in jurul orei 11:00, G. Mihaela de 39 de ani, din Bucuresti, a condus autoturismul un marca Daewoo Tico pe sos. ... Cand a ajuns la intersectie cu bd.
In perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2013, artistii OPEREI COMICE PENTRU COPII din Bucuresti, in frunte cu Directorul Fondator Smaranda Oseanu Bunea au fost invitati in Cehia la cea de-a XII-a editie a International Folklore Festival.
Comisarii Garzii Financiare Dolj au aplicat amenzi contraventionale de peste 3,2 miliarde de lei vechi si au intocmit doua sesizari penale, in urma controalelor efectuate pe parcursul lunii iulie la agentii economici din judet.
PESTE 60 DE ANI IN EUROPA SI 10 ANI PE PIATA DIN ROMANIA Techem, lider global in furnizarea de solutii de management si facturare a energiei, este compania nr.
Romania are nevoie de strategie in domeniul energetic Economisirea este considerata, la nivel mondial, cea mai ieftina sursa de energie.
Senatorul Ioan Mang publica pe blog Raportul asupra activitatii Consiliului Judetean al PSD Bihor (iulie 2010 - iulie 2011), din care puteti citi in continuare prima parte. Raportul pe care l-am prezentat ieri (21 iulie 2011) in cadrul sedintei Consiliului Judetean al PSD Bihor.
Miercuri, 22 mai, ora 20:00, la Sun Sensations Beach Club (Sun Plaza), Stefan Stan, prima "Voce a Romaniei", va lansa "Povestea mea", primul sau album produs de Universal Music Romania.
Tigarile nu se vor scumpi la 1 ianuarie, chiar daca s-a anuntat o crestere a accizei, iar urmatoarea majorare de preturi va fi de 0,2-0,6 lei pe pachet si va avea loc in luna iulie, a declarat joi Gilda Lazar, corporate affairs manager la JTI.
Ce a rezultat din proiectul secret OZN (Autor: ... FARCAS) Am relatat, in numerele trecute despre proiectul AATIP de la Pentagon, finantat cu 22 de milioane de dolari intre anii 2008 si 2012 si destinat studierii fenomenului OZN.
Deputatul liberal, Florin Turcanu are in vedere dezvoltarea unei afaceri in domeniul energiei electrice. Demnitarul vrea sa construiasca o centrala eoliana la ferma sa din Sulita, pentru a obtine energia necesara functionarii aparatelor, cum ar fi racitoarele de lapte.
Dremel, unul dintre brandurile companiei Bosch, a lansat recent un indemn tuturor elevilor - "participa la Clubul de Bricolaj Dremel din scoala ta!".
Producerea de energie si transportul acesteia utilizeaza resurse de apa, cu referire expresa la energia hidro, nucleara si termica.
google-analytics.com